I februar startet vi opp noe helt nytt her i Svelvik som vi har kalt Vennskapsmiddag. I samarbeid med Frivilligsentralen har vi invitert til en smakfull ettermiddag, til middagslaging for de som vil prøve seg på det, og til deilig middag fra ulike land og kontinenter. Første gang var 6. februar og over 70 personer var innom! Vi hadde mat fra Eritrea og Etiopia og musikk-innslag fra Rwanda, Ghana og Kongo. Andre gang, 6. mars, gikk turen til Thailand. Her fant også over 70 stykker veien til Fabrikkjordet. Etter påske flyttet vi inn i den nye Kirkestua og da hadde vi 110 innom på mat fra Syria! Før sommeren hadde vi en siste gang med Sommermat og da var 65 innom.

Det er diakoniutvalget i Svelvik menighet som sammen med Frivillighetssentralen arrangerer Vennskapsmiddagene, og vi forsetter til høsten.

I august drar vi på busstur til Blaafarveværket 13.8 (se egen side under nyheter) og Vennskapsmiddager blir 11. september med mat fra Polen og 17. november med Verdensmat.

Har du lyst til å bli med og lage mat på Vennskapsmiddagene? Eller Vil du bli med å ordne til, hjelpe til med matlaging, servering samt rydde og vaske opp.Ta kontakt med Ingeborg D. Drange, diakon tlf 900 88 407.

Fil 1, 3-11
Jeg takker alltid min Gud når jeg tenker på dere,
  og alltid, i alle mine bønner, ber jeg for dere alle med glede. For fra første dag og fram til nå har dere hatt del med meg i evangeliet.  Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag.  Med rette tenker jeg slik om dere alle, for jeg bærer dere i mitt hjerte. Både når jeg er i lenker, og når jeg forsvarer og stadfester evangeliet, har dere alle fellesskap med meg i nåden.  Ja, Gud er mitt vitne på at jeg lengter etter dere alle med Kristi Jesu hjertelag.

Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud.