Vennskapsmiddager

I februar startet vi opp noe helt nytt her i Svelvik som vi har kalt Vennskapsmiddag. I samarbeid med Frivilligsentralen har vi invitert til en smakfull ettermiddag, til middagslaging for de som vil prøve seg på det, og til deilig middag fra ulike land og kontinenter. Første gang var 6. februar og over 70 personer var innom! Vi hadde mat fra Eritrea og Etiopia og musikk-innslag fra Rwanda, Ghana og Kongo. Andre gang, 6. mars, gikk turen til Thailand. Her fant også over 70 stykker veien til Fabrikkjordet!

Det er diakoniutvalget i Svelvik menighet som sammen med Frivillighetssentralen arrangerer Vennskapsmiddagene, og vi har nå satt opp nye datoer. Det blir mest sannsynlig 3. mai med syrisk mat og 12. juni med kurdisk mat. Nå blir det på den nye Kirkestua som blir ferdig rundt påsketider. Her blir det god plass til å lage mat og til å samle en stor gjeng til nettopp Vennskapsmiddager.

Har du lyst til å bli med i en gruppe som arrangerer Vennskapsmiddagene? Ta kontakt med Ingeborg D. Drange, diakon tlf 900 88 407. Trenger en gjeng som vil ordne til, hjelpe til med matlaging, servering samt rydde og vaske opp.

Av: Svelvik Menighet   Publisert: 21.03.2017

Fil 1, 3-11
Jeg takker alltid min Gud når jeg tenker på dere,
  og alltid, i alle mine bønner, ber jeg for dere alle med glede. For fra første dag og fram til nå har dere hatt del med meg i evangeliet.  Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag.  Med rette tenker jeg slik om dere alle, for jeg bærer dere i mitt hjerte. Både når jeg er i lenker, og når jeg forsvarer og stadfester evangeliet, har dere alle fellesskap med meg i nåden.  Ja, Gud er mitt vitne på at jeg lengter etter dere alle med Kristi Jesu hjertelag.

Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud.