Vennskapsmiddager

I februar startet vi opp noe helt nytt her i Svelvik som vi har kalt Vennskapsmiddag. I samarbeid med Frivilligsentralen har vi invitert til en smakfull ettermiddag, til middagslaging for de som vil prøve seg på det, og til deilig middag fra ulike land og kontinenter. Første gang var 6. februar og over 70 personer var innom! Vi hadde mat fra Eritrea og Etiopia og musikk-innslag fra Rwanda, Ghana og Kongo. Andre gang, 6. mars, gikk turen til Thailand. Her fant også over 70 stykker veien til Fabrikkjordet!

Det er diakoniutvalget i Svelvik menighet som sammen med Frivillighetssentralen arrangerer Vennskapsmiddagene, og vi har nå satt opp nye datoer. Det blir mest sannsynlig 3. mai med syrisk mat og 12. juni med kurdisk mat. Nå blir det på den nye Kirkestua som blir ferdig rundt påsketider. Her blir det god plass til å lage mat og til å samle en stor gjeng til nettopp Vennskapsmiddager.

Har du lyst til å bli med i en gruppe som arrangerer Vennskapsmiddagene? Ta kontakt med Ingeborg D. Drange, diakon tlf 900 88 407. Trenger en gjeng som vil ordne til, hjelpe til med matlaging, servering samt rydde og vaske opp.

Av: Svelvik Menighet   Publisert: 21.03.2017