Meny
Babysang
Kirkeskyss
KONFIRMANT 2018
Musiksprell
Trosopplæring
Vennskapsmiddag
Det skjer
Gudstjenester
Kontakt oss
Råd og utvalg
Kirkene våre

Svelvik kirke liten
Svelvik kirke

Berger kirke liten
Berger kirke

Nesbygda kirke liten
Nesbygda kirke

 

Vennskapsmiddager

I februar startet vi opp noe helt nytt her i Svelvik som vi har kalt Vennskapsmiddag. I samarbeid med Frivilligsentralen har vi invitert til en smakfull ettermiddag, til middagslaging for de som vil prøve seg på det, og til deilig middag fra ulike land og kontinenter. Første gang var 6. februar og over 70 personer var innom! Vi hadde mat fra Eritrea og Etiopia og musikk-innslag fra Rwanda, Ghana og Kongo. Andre gang, 6. mars, gikk turen til Thailand. Her fant også over 70 stykker veien til Fabrikkjordet!

Det er diakoniutvalget i Svelvik menighet som sammen med Frivillighetssentralen arrangerer Vennskapsmiddagene, og vi har nå satt opp nye datoer. Det blir mest sannsynlig 3. mai med syrisk mat og 12. juni med kurdisk mat. Nå blir det på den nye Kirkestua som blir ferdig rundt påsketider. Her blir det god plass til å lage mat og til å samle en stor gjeng til nettopp Vennskapsmiddager.

Har du lyst til å bli med i en gruppe som arrangerer Vennskapsmiddagene? Ta kontakt med Ingeborg D. Drange, diakon tlf 900 88 407. Trenger en gjeng som vil ordne til, hjelpe til med matlaging, servering samt rydde og vaske opp.

  
Av: Svelvik Menighet   Publisert: 21.03.2017
 
Dagens bibelord

8 Da sa Boas til Rut: «Hør, min datter! Gå ikke for å sanke aks på noen annen åker. Gå ikke herfra, men hold deg til tjenestejentene mine. 9 Hold øye med hvor på åkeren onnefolkene arbeider, og følg etter dem! Jeg vil si fra til karene at de ikke skal røre deg. Og blir du tørst, så gå bort til krukkene og drikk av det som tjenestefolkene øser opp.» 10 Da kastet hun seg ned med ansiktet mot jorden og sa til ham: «Hvorfor ser du på meg med velvilje og tar imot meg, enda jeg er en fremmed?» 11 Boas svarte henne: «Mer enn én gang har de fortalt meg om alt du har gjort for din svigermor etter at mannen din døde. Du forlot din far og din mor og ditt fedreland og dro til et folk du ikke kjente fra før. 12 Herren skal lønne deg for det du har gjort! Måtte du få fullt vederlag fra Herren, Israels Gud, når du nå er kommet for å søke ly under hans vinger.» 13 Hun sa: «Måtte du fortsatt se på meg med velvilje, herre, for du har trøstet meg og snakket vennlig til din tjenestekvinne, enda jeg ikke engang er som en av kvinnene i din tjeneste.»
 Rut 2 8-13

Linker
»
»
»
»
Kontaktinfo

Svelvik Menighet
Postboks 40, 3061 Svelvik
Besøksadresse: Rådhuset, Åsgt. 24
Tlf: 33 78 45 00

post.svelvik@kirken.no

 

Pålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Svelvik menighet. Powered by KWeb fra kirkedata.no