Vel blåst Vennskapsmiddag i Kirkestua

Onsdag 3.mai ble det uoffisiell åpning av Kirkestua med deilig mat fra Syria. Over hundre personer, i alle aldre og nasjonaliteter hadde meldt seg på til Vennskapsmiddagen. Fra klokka ti og utover dagen ble det laget mat fra flere flittige syriske damer som også fikk hjelp fra andre svelvikinger fra kl. 15. Akkurat perfekt beregnet ble maten ferdig til kl. 17 og akkurat perfekt mengde mat ble laget til alle gjestene. Maten var både lekker og smakfull, noe litt sterkt og noe akkurat passe. I tillegg til mat fikk vi se og høre fin sang og dans fra en fin gjeng ungdommer. Annette sokneprest sørget for at alle lærte seg ordet Kirkestua og vi håper mange vil komme tilbake på Vennskapsmiddager og andre arrangementer senere.

Av: Ingeborg D. Drangehttp://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_3884.JPG

Av: Gunnar Grøsland   Publisert: 10.05.2017