Vel blåst Vennskapsmiddag i Kirkestua

Onsdag 3.mai ble det uoffisiell åpning av Kirkestua med deilig mat fra Syria. Over hundre personer, i alle aldre og nasjonaliteter hadde meldt seg på til Vennskapsmiddagen. Fra klokka ti og utover dagen ble det laget mat fra flere flittige syriske damer som også fikk hjelp fra andre svelvikinger fra kl. 15. Akkurat perfekt beregnet ble maten ferdig til kl. 17 og akkurat perfekt mengde mat ble laget til alle gjestene. Maten var både lekker og smakfull, noe litt sterkt og noe akkurat passe. I tillegg til mat fikk vi se og høre fin sang og dans fra en fin gjeng ungdommer. Annette sokneprest sørget for at alle lærte seg ordet Kirkestua og vi håper mange vil komme tilbake på Vennskapsmiddager og andre arrangementer senere.

Av: Ingeborg D. Drangehttp://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_3884.JPG

Av: Gunnar Grøsland   Publisert: 10.05.2017

Fil 1, 3-11
Jeg takker alltid min Gud når jeg tenker på dere,
  og alltid, i alle mine bønner, ber jeg for dere alle med glede. For fra første dag og fram til nå har dere hatt del med meg i evangeliet.  Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag.  Med rette tenker jeg slik om dere alle, for jeg bærer dere i mitt hjerte. Både når jeg er i lenker, og når jeg forsvarer og stadfester evangeliet, har dere alle fellesskap med meg i nåden.  Ja, Gud er mitt vitne på at jeg lengter etter dere alle med Kristi Jesu hjertelag.

Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud.