Meny
Babysang
Kirkeskyss
KONFIRMANT 2018
Musiksprell
Trosopplæring
Vennskapsmiddag
Det skjer
Gudstjenester
Kontakt oss
Råd og utvalg
Kirkene våre

Svelvik kirke liten
Svelvik kirke

Berger kirke liten
Berger kirke

Nesbygda kirke liten
Nesbygda kirke

 

Vennskapsmiddag med mat fra Polen


http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/polen.jpgMandag 11. september var turen kommet til mat fra Polen. Det var en flott gjeng med polske damer som hadde laget mat i flere dager, og til og med hadde handlet råvarer i Polen på sin sommerferietur til hjemlandet. Nærmere 70 personer fant veien til Kirkestua og fikk servert mange polske retter denne mandagskvelden. Vi fikk også se en liten film om Polen og etterpå var det spørsmål og premier til de som svarte raskest. Tusen takk til alle som lagde mat og hjalp til med å rydde og ordne!
http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_0731.JPG


  Alle som lagde mat fikk en rose, delt ut av diakon Ingeborg
Liten film om Polen

http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_0725.JPG


Neste Vennskapsmiddag er fredag 17. november med tema: Verdensmat

Har du lyst å ha med en rett? Være med å lage mat? Hjelpe med å ordne og rydde? Ta kontakt med Ingeborg (diakon) eller Annette (sokneprest).

  
Av: Ingeborg D.Drange   Publisert: 21.09.2017
 
Dagens bibelord

12.10.2017
1
 Så talte Jesus til folket og til disiplene og sa:
2 «På stolen til Moses sitter de skriftlærde og fariseerne. 3 Alt det de sier, skal dere derfor gjøre og holde. Men det de gjør, skal dere ikke rette dere etter. For de sier ett og gjør noe annet. 4 De binder tunge bører som ikke er til å bære, og legger dem på skuldrene til folk, men selv vil de ikke løfte en finger for å flytte dem. 5 Alle sine gjerninger gjør de for at folk skal se det. De gjør bønneremmene brede og minneduskene store. 6 De liker å ha hedersplassene i selskaper og sitte fremst i synagogene, 7 og at folk hilser dem på torget og kaller dem rabbi.
   
8 Men dere skal ikke la noen kalle dere rabbi, for én er mesteren deres, og dere er alle søsken. 9 Og dere skal ikke kalle noen her på jorden far, for én er deres Far, han som er i himmelen. 10 La heller ikke noen kalle dere lærere, for dere har én lærer: Kristus. 11 Den største blant dere skal være tjeneren deres. 12 Den som setter seg selv høyt, skal settes lavt, og den som setter seg selv lavt, skal settes høyt.

 

Linker
»
»
»
»
Kontaktinfo

Svelvik Menighet
Postboks 40, 3061 Svelvik
Besøksadresse: Rådhuset, Åsgt. 24
Tlf: 33 78 45 00

svelvik.menighet@svelvik.kirken.no

Pålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Svelvik menighet. Powered by KWeb fra kirkedata.no