Meny
Babysang
Kirkeskyss
KONFIRMANT 2018
Musiksprell
Trosopplæring
Vennskapsmiddag
Det skjer
Gudstjenester
Kontakt oss
Råd og utvalg
Kirkene våre

Svelvik kirke liten
Svelvik kirke

Berger kirke liten
Berger kirke

Nesbygda kirke liten
Nesbygda kirke

 

Vennskapsmiddag med mat fra Polen


http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/polen.jpgMandag 11. september var turen kommet til mat fra Polen. Det var en flott gjeng med polske damer som hadde laget mat i flere dager, og til og med hadde handlet råvarer i Polen på sin sommerferietur til hjemlandet. Nærmere 70 personer fant veien til Kirkestua og fikk servert mange polske retter denne mandagskvelden. Vi fikk også se en liten film om Polen og etterpå var det spørsmål og premier til de som svarte raskest. Tusen takk til alle som lagde mat og hjalp til med å rydde og ordne!
http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_0731.JPG


  Alle som lagde mat fikk en rose, delt ut av diakon Ingeborg
Liten film om Polen

http://www.svelvik.kirken.no/img/17_03_22_Vennskapsmiddag/DSC_0725.JPG


Neste Vennskapsmiddag er fredag 17. november med tema: Verdensmat

Har du lyst å ha med en rett? Være med å lage mat? Hjelpe med å ordne og rydde? Ta kontakt med Ingeborg (diakon) eller Annette (sokneprest).

  
Av: Ingeborg D.Drange   Publisert: 21.09.2017
 
Dagens bibelord

8 Da sa Boas til Rut: «Hør, min datter! Gå ikke for å sanke aks på noen annen åker. Gå ikke herfra, men hold deg til tjenestejentene mine. 9 Hold øye med hvor på åkeren onnefolkene arbeider, og følg etter dem! Jeg vil si fra til karene at de ikke skal røre deg. Og blir du tørst, så gå bort til krukkene og drikk av det som tjenestefolkene øser opp.» 10 Da kastet hun seg ned med ansiktet mot jorden og sa til ham: «Hvorfor ser du på meg med velvilje og tar imot meg, enda jeg er en fremmed?» 11 Boas svarte henne: «Mer enn én gang har de fortalt meg om alt du har gjort for din svigermor etter at mannen din døde. Du forlot din far og din mor og ditt fedreland og dro til et folk du ikke kjente fra før. 12 Herren skal lønne deg for det du har gjort! Måtte du få fullt vederlag fra Herren, Israels Gud, når du nå er kommet for å søke ly under hans vinger.» 13 Hun sa: «Måtte du fortsatt se på meg med velvilje, herre, for du har trøstet meg og snakket vennlig til din tjenestekvinne, enda jeg ikke engang er som en av kvinnene i din tjeneste.»
 Rut 2 8-13

Linker
»
»
»
»
Kontaktinfo

Svelvik Menighet
Postboks 40, 3061 Svelvik
Besøksadresse: Rådhuset, Åsgt. 24
Tlf: 33 78 45 00

post.svelvik@kirken.no

 

Pålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Svelvik menighet. Powered by KWeb fra kirkedata.no