Trine Rein med julekonsert i Svelvik

«Trine Reins helt spesielle julekonsert Julegaven har rørt og gledet mange, og sikret den gode julestemningen for store og små. I år er det femårsjubileum for Julegaven, og nytt av året er at hun har fantastisk dyktige Eli Kristin Hanssveen med på laget!

Med disse to sterke og varierte stemmene sammen er publikum sikret en bredspektret musikalsk opplevelse, med klassiske perler og populærmusikk i skjønn forening.

Her får både humor og andektighet en plass på repertoaret, og Julegaven deles i form av julens budskap.

På scenen har Trine og Eli Kristin med seg eminente musikere fra øverste hylle: Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter og Sjur Husom Vonen på keyboards og gitar. Det er  også laget en helt ny singel, som vil gis ut i forkant av turnéen. Velkommen til en julekonsert du kan ta med deg i hjerte og sjel på veien videre! Julegaven gjennomføres i samarbeid med Mission Aviation Fellowship (MAF.no) Norge.»

Billetter kan kjøpes i døren eller her: http://www.ticketmaster.no/event/julegaven-billetter/537267

Av: Svelvik Menighet   Publisert: 12.10.2017

12.10.2017
 Så talte Jesus til folket og til disiplene og sa:
2 «På stolen til Moses sitter de skriftlærde og fariseerne. 3 Alt det de sier, skal dere derfor gjøre og holde. Men det de gjør, skal dere ikke rette dere etter. For de sier ett og gjør noe annet. 4 De binder tunge bører som ikke er til å bære, og legger dem på skuldrene til folk, men selv vil de ikke løfte en finger for å flytte dem. 5 Alle sine gjerninger gjør de for at folk skal se det. De gjør bønneremmene brede og minneduskene store. 6 De liker å ha hedersplassene i selskaper og sitte fremst i synagogene, 7 og at folk hilser dem på torget og kaller dem rabbi.

8 Men dere skal ikke la noen kalle dere rabbi, for én er mesteren deres, og dere er alle søsken. 9 Og dere skal ikke kalle noen her på jorden far, for én er deres Far, han som er i himmelen. 10 La heller ikke noen kalle dere lærere, for dere har én lærer: Kristus. 11 Den største blant dere skal være tjeneren deres. 12 Den som setter seg selv høyt, skal settes lavt, og den som setter seg selv lavt, skal settes høyt.