Nesbygda kirke - fra bedehus til kirke

Vi vil gjerne komme i kontakt med folk som kan fortelle historien til Nesbygda kirke. Det er ikke gjort mange nedtegnelser om kirken eller bedehuset, men mange har gode minner fra bedehustiden og nå fylles kirken fremdeles til gudstjenester og kirkelige handlinger.

Har du bilder eller kan skrive litt om bedehuset eller kirken?
Ta kontakt med kirkekontoret tlf 33 78 45 00

Fil 1, 3-11
Jeg takker alltid min Gud når jeg tenker på dere,
  og alltid, i alle mine bønner, ber jeg for dere alle med glede. For fra første dag og fram til nå har dere hatt del med meg i evangeliet.  Og jeg er trygg på at han som begynte sin gode gjerning i dere, skal fullføre den – helt til Jesu Kristi dag.  Med rette tenker jeg slik om dere alle, for jeg bærer dere i mitt hjerte. Både når jeg er i lenker, og når jeg forsvarer og stadfester evangeliet, har dere alle fellesskap med meg i nåden.  Ja, Gud er mitt vitne på at jeg lengter etter dere alle med Kristi Jesu hjertelag.

Og dette ber jeg om, at deres kjærlighet må bli mer og mer rik på innsikt og dømmekraft, slik at dere kan forstå og avgjøre hva som er viktig, og stå rene og uten feil på Kristi dag, fylt av rettferds frukt som vokser fram ved Jesus Kristus, til lov og ære for Gud.