Dette skjer i din menighet

Svelvik menighets grenser er identisk med Svelvik kommune og har tre vakre kirker. Hovedkirken, fra 1859, ligger sentralt i sentrum og har gudstjenester annenhver søndag. Berger kirke, en gammel trekirke fra 1895, ligger i vakre omgivelser på Berger, og her feires gudstjeneste hver fjerde søndag. Nesbygda kirke ligger idyllisk til ved Drammensfjorden. Også her feires gudstjeneste hver fjerde søndag.

Svelvik kirkes jentekor
Svelvik kirkes jenteekor øver hver tirsdag kl. 17.00-18.30 (fra nyttår på SBV) og ledes av kantor Synnøve Solberg. Alder 6-16år. Kontakt Synnøve på 990 91 110.

BABYSANG for foreldre/foresatte med barn fra 0-1år. Ledes av trosopplærer Cecilie Schilling. Ta kontakt med kirkekontoret for mer info. 33 78 45 00. Påmelding svelvik.menighet@svelvik.kirken.no

MusikkSPRELL med trosopplærer Cecilie Schilling. Det er for barn i alderen 2-5år sammen med en foresatt. Vi synger, leker og lager musikk sammen. Ta kontakt med kirkekontoret for mer info. 33 78 45 00. Påmelding svelvik.menighet@svelvik.kirken.no

Forsangergruppe har du lyst til å være forsangergruppa? Kontakt: Kantor Synnøve

Mannsforeningen
Menighetens mannsgruppe møtes en gang i måneden, spiser lunsj sammen, synger og prater om aktuelle og spennende temaer. Våren 2015 vil vi samles tirsdag formiddag på SBV.

Formiddagstreff
I Nesbygda kirke  første tirsdag i måneden, på Fabrikkjordet hver fjerde tirsdag i måneden. Du er velkommen til mat og prat, utlodning og musikk.

Misjon- og bibelgrupper
Det er flere misjon- og bibelgrupper i menigheten. Ta kontakt med soknepresten for nærmere informasjon.

Temakveld
Diakoniutvalget arrangerer temakveld med spennende tema og kjente innledere en/to ganger i året.