Meny
Babysang
Kirkeskyss
KONFIRMANT 2018
Musiksprell
Trosopplæring
Vennskapsmiddag
Det skjer
Gudstjenester
Kontakt oss
Råd og utvalg
Kirkene våre

Svelvik kirke liten
Svelvik kirke

Berger kirke liten
Berger kirke

Nesbygda kirke liten
Nesbygda kirke

  Utskriftsvennlig side

Dette skjer i din menighet

Svelvik menighets grenser er identisk med Svelvik kommune og har tre vakre kirker. Hovedkirken, fra 1859, ligger sentralt i sentrum og har gudstjenester annenhver søndag. Berger kirke, en gammel trekirke fra 1895, ligger i vakre omgivelser på Berger, og her feires gudstjeneste hver fjerde søndag. Nesbygda kirke ligger idyllisk til ved Drammensfjorden. Også her feires gudstjeneste hver fjerde søndag.

Svelvik kirkes jentekor
Svelvik kirkes jenteekor øver hver tirsdag kl. 17.00-18.30 (fra nyttår på SBV) og ledes av kantor Synnøve Solberg. Alder 6-16år. Kontakt Synnøve på 990 91 110.

BABYSANG for foreldre/foresatte med barn fra 0-1år. Ledes av trosopplærer Cecilie Schilling. Ta kontakt med kirkekontoret for mer info. 33 78 45 00. Påmelding svelvik.menighet@svelvik.kirken.no

MusikkSPRELL med trosopplærer Cecilie Schilling. Det er for barn i alderen 2-5år sammen med en foresatt. Vi synger, leker og lager musikk sammen. Ta kontakt med kirkekontoret for mer info. 33 78 45 00. Påmelding svelvik.menighet@svelvik.kirken.no

Forsangergruppe har du lyst til å være forsangergruppa? Kontakt: Kantor Synnøve

Mannsforeningen
Menighetens mannsgruppe møtes en gang i måneden, spiser lunsj sammen, synger og prater om aktuelle og spennende temaer. Våren 2015 vil vi samles tirsdag formiddag på SBV.


Formiddagstreff
I Nesbygda kirke  første tirsdag i måneden, på Fabrikkjordet hver fjerde tirsdag i måneden. Du er velkommen til mat og prat, utlodning og musikk.

Misjon- og bibelgrupper
Det er flere misjon- og bibelgrupper i menigheten. Ta kontakt med soknepresten for nærmere informasjon.

Temakveld
Diakoniutvalget arrangerer temakveld med spennende tema og kjente innledere en/to ganger i året.

 
Dagens bibelord

8 Da sa Boas til Rut: «Hør, min datter! Gå ikke for å sanke aks på noen annen åker. Gå ikke herfra, men hold deg til tjenestejentene mine. 9 Hold øye med hvor på åkeren onnefolkene arbeider, og følg etter dem! Jeg vil si fra til karene at de ikke skal røre deg. Og blir du tørst, så gå bort til krukkene og drikk av det som tjenestefolkene øser opp.» 10 Da kastet hun seg ned med ansiktet mot jorden og sa til ham: «Hvorfor ser du på meg med velvilje og tar imot meg, enda jeg er en fremmed?» 11 Boas svarte henne: «Mer enn én gang har de fortalt meg om alt du har gjort for din svigermor etter at mannen din døde. Du forlot din far og din mor og ditt fedreland og dro til et folk du ikke kjente fra før. 12 Herren skal lønne deg for det du har gjort! Måtte du få fullt vederlag fra Herren, Israels Gud, når du nå er kommet for å søke ly under hans vinger.» 13 Hun sa: «Måtte du fortsatt se på meg med velvilje, herre, for du har trøstet meg og snakket vennlig til din tjenestekvinne, enda jeg ikke engang er som en av kvinnene i din tjeneste.»
 Rut 2 8-13

Linker
»
»
»
»
Kontaktinfo

Svelvik Menighet
Postboks 40, 3061 Svelvik
Besøksadresse: Rådhuset, Åsgt. 24
Tlf: 33 78 45 00

post.svelvik@kirken.no

 

Pålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Svelvik menighet. Powered by KWeb fra kirkedata.no